Начало Актуално Ограничения в движението заради колоездачната обиколка на България

Ограничения в движението заради колоездачната обиколка на България

koloezdene

Временна организация на движението се въвежда на 1 и 2 юли (четвъртък и петък) във връзка с преминаването на 68-ата Международна колоездачна обиколка на България през територията на Пловдив. Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

От 16:30 до 18:30 часа утре изцяло или поетапно ще се спира движението на пътни превозни средства, включително и на автобусите по линиите на градския транспорт, по бул. „България“ – от табелата на Пловдив при входа от Пазарджишко шосе до кръстовището с ул. „Победа“.

В петък от 13:30 до 14:30 часа движението също ще бъде спирано по маршрута на колоездачите: по бул. „Цар Борис III Обединител“ – от кръстовището с бул. „Шести септември“ до бул. „България, бул. „България“ – от кръстовището с бул. „Цар Борис III Обединител“ до кръстовището с ул. „Васил Левски“, и ул. „Васил Левски“ – от кръстовището с бул. „България“ до табелата за край на град Пловдив.

Шофьорите на  градските автобуси, движещи се в посочените  участъци, са предупредени да  карат бавно, внимателно и да се съобразяват с въведената  временна  организация. От „Организация и контрол на транспорта“ призовават за повишено внимание и останалите участници в движението.

2,024 total views, no views today