Начало Събития Остават броени дни до концерта на Орлин Павлов в Пловдив

Остават броени дни до концерта на Орлин Павлов в Пловдив

OPavlov_Event_Cover_Tour_Plovdiv1

Първата спирка от националното турне на Орлин Павлов след концерта му в зала 1 на НДК, е Драматичен театър – Пловдив.
Изпълнителят с покоряваща усмивка и завладяващ глас ще зарадва своите пловдивски фенове на 5 октомври 2018 г., петък, от 20 часа.
Орлин Павлов обещава концерт какъвто не е правил досега. Ще изпълни най-емблематичните си хитове и обичани от всички парчета, както и чисто нови песни от новия албум – голям проект, събрал на едно място много емоция, страхотни текстописци, талантливи композитори, невероятни музиканти и не на последно място, много нова музика. Турнето и албумът носят заглавието “Още малко…” на едноименното парче, изпълнявано от Орлин, което влезе в сърцата и домовете на хората с хитовия телевизионен сериал на bTV “Скъпи наследници”. На сцена, заедно с Орлин Павлов ще излязат едни от най-добрите български музиканти, с които музикалното преживяване е гарантирано и ще остане задълго в сърцата на присъстващите.
“Пловдив е много любим град, свързан с моето семейство и с мен самия. “, споделя един от най-обичаните изпълнители на българската музикална сцена.
„Пловдивската опера е свързана с едни от най-хубавите емоции в живота ми, които съм усетил като малко дете, като син на оперни певци, които 34 години бяха солисти на Пловдивската опера. Това е един град, където публиката винаги ни посреща с много любов. Затова, Пловдив, чакайте ни, не остана – ще пеем на 5 октомври, в Драматичен театър, където ще представя новия си албум и наистина нямам търпение да видя реакциите на хората и на всички, които харесват моята музика. Не пропускайте този концерт за приятели, щипка джаз и капка кафе, изпълнен с много любов към музиката.“

Билети за концерта в Драматичен театър-Пловдив, можете да купите в мрежата на Ивентим.БГ

http://www.eventim.bg/bg/bileti/orlin-pablob-turne-plovdiv-dramaticen-teatr-golma-scena-1073541/performance.html

Турнето на Орлин Павлов се осъществява с генералното спонсорство на хотел “Адмирал”, Златни Пясъци и подкрепата на Първа инвестиционна банка (Fibank) и Transitions от Есилор България.

Фотограф: Красена Ангелова

За повече информация:
Лора Коларова / CEHub
+359 899 150 505/
e-mail: [email protected]

5,047 total views, no views today