Начало Актуално „Съни Бийч“ в Plovdiv Plaza Mall

„Съни Бийч“ в Plovdiv Plaza Mall

1 12

Боряна Братоева на рождения си ден в Пловдив

Само ден след международния празник на детето, звездите от хитовия български сериал „Съни Бийч“ гостуваха в Пловдив. Иво Аръков, Евелин Костова, Боряна Братоева и Даниел Пеев – Дънди се срещнаха за първи път с феновете на сериала.

В ролята на водещ на събитието се изяви Мирон Крумов – главен сценарист на Съни бийч. Той разказа как се е родила идеята, какви трудности са срещнали със сценария, как са избрани персонажите и главните актьори. Специални видеоматериали, разкриха на гостите в Plovdiv Plaza Mall, тайни от снимачния процес на втори сезон. Оказва се, че най-трудно за всички е да не се разсмиват, докато камерата работа. През смях Иво Аръков разказа, как редовно хора от техническия екип бягат от снимачната площадка, за да могат да се смеят, без това да пречи на записите. От своя страна, Евелин Костова разкри, че най-очаквани са любовните сцени в сценария, които се случват минимум пред 100 човека и никак не са „любовни“.

Публиката реагира с бурни аплодисменти на новината, че Боряна Братоева има рожден ден. Актрисата, която става на 32 години, си пожела още няколко сезона на Съни бийч. Голямото предизвикателство към посетителите бе забавно караоке. Те имаха възможност, да изпеят култовото парче към сериала, на радиоводещия Димитър Павлов и музиканта Явор Русинов, на сцената заедно с актьорите.

За финал на събитието, актьорите  изтеглиха печелившия от томболата, който ще има уникалната възможност да се включи в снимките на втори сезон на сериала, а всички гости получиха специални, тематични подаръци.

3,604 total views, no views today