Начало Актуално Феновете на Графа взривиха социалните мрежи след анонса за предстоящото му лятно турне

Феновете на Графа взривиха социалните мрежи след анонса за предстоящото му лятно турне

Grafa & Junior Band

Влади Ампов – Графа обяви 10 концертни дати на открито за лятото на 2021 година, с което предизвика бурни емоции сред феновете си. Всяка година почитателите на певеца с нетърпение очакват анонсирането на събитията, за да запазят своя билет. Най-силна беше реакцията на феновете в Пловдив, които първоначално не откриха своя град в концертния списък и мигновено затрупаха профилите на Графа в социалните мрежи с коментари и съобщения. Организаторите от Монте Мюзик незабавно ги успокоиха, като само няколко часа по-късно обявиха шоу в Античен театър, Пловдив.

До момента датите от Grafa Summer Tour са: 22 юни – Бургас (Летен театър); 27 юни – Велико Търново (Летен театър); 28 юни – Варна (Летен театър); 15 юли – Сливен (крепост „Туида“); 18 юли – Стара Загора (Античен форум „Августа Траяна“); 19 юли – Плевен (Летен театър); 22 юли – София (Sofia Summer Fest); 11 август – Созопол (Амфитеатър) и 8 септември – Пловдив (Античен театър). Очаква се да бъдат анонсирани нови дати през септември, както и концерти в зали на есен.

През изминалата година Графа добави нов, свеж репертоар към програмата си. Певецът, който не спира да изненадва от сцената, вписа в сетлиста си колаборацията с Fabrizio Parisi & The Editor - „Prison”. Тракът влезе в ротация в MTV Clubs и в плейлистите на радиостанции в целия свят. Само преди два месеца Влади Ампов представи песента „Химера“, която и към днешна дата е в топ 10 на най-излъчваните песни в българския ефир. За лятото, продуктивният музикант е подготвил две изненадващи колаборации, но все още не съобщава подробности за тях.

За силното начало на всеки от концертите от Grafa Summer Tour основен принос ще имат децата-музиканти от „Джуниър бенд“. Тазгодишните финалисти в един от най-популярните телевизионни риалити формати печелят симпатиите на Графа, след като подгряват част от събитията в миналогодишното му турне. Тогава Графа открито заявява, че е един от най-големите фенове на детския духов оркестър. За да подкрепи твърденията си с факти, Графа пътува до Велико Търново и заедно с „Джуниър бенд“ записват нова версия на летния му хит „Ти грееш“. Симпатичните музиканти са ученици от СУ „Емилиян Станев“ в старопрестолния град и са на възраст от 9 до 18 години. Харизматичното им присъствие на сцената завладява публиката и заразява с настроение именно заради възрастовата разлика на оркестрантите.

Лятото наближава, а заедно с него очакването за много красиви и споделени моменти, усещането за свобода и усмивки без повод под слънчевото небе. Концертите на Графа на открито със сигурност ще са важна част от лятната програма на всеки меломан. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim, а интересът към концертите е голям.

 

2,312 total views, no views today