Home Събития КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО ПРЕДСТАВЯ ТРИ ФИЛМА С ИРМЕНА ЧИЧИКОВА

КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО ПРЕДСТАВЯ ТРИ ФИЛМА С ИРМЕНА ЧИЧИКОВА

23_05

КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО
Вход свободен
23 май сряда от 19:00 часа

Една от емблематичните актриси на нашето време (и на сцената, и на екрана) е известна не само с това, че вписа “Златна мечка” в резюмето си, но най-вече с това, че е от Пловдив!
Така че – не можем точно да твърдим, че ни гостува, защото Ирмена Чичикова ще си бъде у дома в една цяла вечер, посветена на нея в Club Fargo!

Вечерта на 23 май ще бъде и пловдивската премиера на един много пловдивски проект на брат и сестра Ирмена и Йордан Чичикови – филмът “Нахлуване”!

НАХЛУВАНЕ
България , 2015, 25’16”
Режисьор: Йордан Чичиков
Продуцент: Йордан Чичиков
Сценарист: Йордан Чичиков
Търсейки подслон, две двойки се усамотяват в стара военна постройка. Неочакваното пристигане на момиче с ненормално поведение ги конфронтира.

КРЕДИТ
България, 2015, 24 мин
Лена (28 г.), експерт в кредитно дружество, е бременна след тайна връзка с арогантния си шеф. Докато се колебае дали да задържи детето, истеричният й клиент Теодор (40 г.) заплашва, че ще се самозапали, ако тя откаже да му отпусне кредит. Дали Лена ще отнеме или ще задържи живот?
Сценарий: Любомир Печев
Режисьор: Любомир Печев
Оператор: Димитър Скобелев
Музика: Fink, “Твърде късно”
С участието на: Ирмена Чичикова, Симеон Лютаков, Христо Пъдев, Симеон Владов
Продукция: Фор екс филмс, Милена Калева
Копродукция: Аудиовидео “Орфей”/Консепт студио
С подкрепата на: Национален Фонд “Култура”

MЕСО
България, 12 мин.
режисьор София Стойчева
оператор Кирил Проданов
участват: Владимир Карамазов, Ирмена Чичикова, Ути Бъчваров, Латинка Петрова, Нина Димитрова, Александра Василева, Павлин Димитров
Омъжена жена предлага на любовника си да избягат, но той отказва. След като го хваща в поредната изневяра, тя решава да му отмъсти. Съпругът, който нищо не подозира, остава най-доволен от всички.

Проектът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събитие на града за 2018 г.

8,174 total views, no views today