Начало Категории Спорт и младежи Младежки дейности Конкурс „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив“ – 2024

Конкурс „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив“ – 2024

Стартира XVI издание на конкурса Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив

9_vinil-03

Конкурс „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив“

Всяка година Община Пловдив, отдел „Спорт и младежки дейности“ организира и провежда конкурса „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив“. Надпреварата дава възможност за участие и изява на всички български граждани от 18 до 35 годишна възраст и с постоянен или настоящ адрес на територията на гр. Пловдив.
Бизнес планове се приемат в деловодството на Община Пловдив на пл. „Стефан Стамболов“ №1. Обемът на работите, които кандидатите трябва да разработят, не бива да надхвърля 25 страници като е необходимо идеите да бъдат реалистични и осъществими на практика. Към бизнес плановете трябва да бъде приложено CV на кандидата и необходимата информация за участие.
Повече информация за условията за участие и критериите за оценка могат да бъдат изтеглени от тук.

Условията за участие и критерии за оценка

Жури, доминирано от външни експерти, академични преподаватели, представители на студентските съвети, журналисти и представители на общинската администрация, оценяват работите на участниците в два етапа и определят четирите най-добри бизнес плана по различни критерии за оценка. Победителят получава голямата награда – чек на стойност 10 000 лв., класиралият се на втора позиция – 6 000 лв. и двамата на трето място, вземат по 3 000 лв. всеки.
Повече информация за насоките за кандидатстване могат да бъдат изтеглени от тук.

Насоки за кандидатстване

Крайният срок за кандидатстване в 16-то поредно издание е до 17.05.2024 г. Документите се подават в деловодството на община Пловдив на пл. „Стефан Стамболов“ № 1.

188 total views, no views today