Home Събития Концертът от турнето One Love, който ще се проведе на 6 септември от 19:00 часа в зала „Колодрума“ в Пловдив е подарък за Празника на града и честването на Съединението.

Концертът от турнето One Love, който ще се проведе на 6 септември от 19:00 часа в зала „Колодрума“ в Пловдив е подарък за Празника на града и честването на Съединението.

Музиката е това, което отваря границите!
„Това не е просто един аренби концерт, това е крачка за сближаване на два народа, които са били отдалечавани години наред. Нека мислим за бъдещето!“ казаха Иван и Андрей на пресконференцията по повод концерта One Love Tour в Пловдив на 6 септември
01.09.2017

Концертът от турнето One Love, който ще се проведе на 6 септември от 19:00 часа в зала „Колодрума“ в Пловдив е подарък за Празника на града и честването на Съединението. Изпълнителите, които участват в „One Love Tour“ са българите – Криско, Гери – Никол, Ъпсурт и македонците – Слаткаристика, Тони Зен, DJ Гоце. Входът за концерта е БЕЗПЛАТЕН.
Турнето преминава в осем града от двете държави. Стартира на 22 юли в град Банско, след него турнето продължи на 26 юли – в гр. Охрид и на 27 юли – в гр. Струмица, в рамките на двудневен българо-македонски маратон. На 17 и 18 август, One Love Tour заля Слънчев бряг и Варна с вълни от емоции. След Пловдив на 6 септември, турнето продължава на 30 септември в Скопие и завършва през месец октомври в София.
Това разказаха на пресконференцията си днес в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив, популярните продуценти и телевизионни водещи Андрей Арнаудов и Иван Христов, чиято фирма „Междинна станция“ е продуцент на турнето One Love.
„Идеята е чрез музиката на групи и изпълнители от две съседни, близки страни, с много сходни езици, ще Ви докажем, че любовта обединява, а любовта към музиката може да събере на едно място фенове от България и Македония“, казаха още двамата телевизионни водещи.
В пресконференцията участва и заместник-кметът по култура и туризъм на община Пловдив инж.Александър Държиков, който поздрави сърдечно продуцентите за идеята, усилията и мащаба на проектите, които реализират успешно вече почти 15 години. Всички заедно изгледаха и специално подбрано видео с най- запомнящите се моменти от турнето до момента.
Организаторите на концерта обърнаха специално внимание на факта, че зала „Колодрума“ ще бъде с вместимост от 5000 места (без секторите зад сцената) и зрители ще бъдат допускани до запълване на този капацитет. Затова е необходимо желаещите да посетят концерта да бъдат на място в 18.45 часа, когато залата ще бъде отворена.
Всички предварително закупените билети, които са били в продажба преди да се вземе решение концертът да бъде безплатен, ще важат за осигуряването на гарантиран достъп. Парите за билети от 15 лв. и 19,99 лв. ще бъдат възстановявани на входа от организаторите на турнето, срещу представяне на закупения билет, както и касовата бележка, прилежаща към него. VIP билетите важат при досегашните условия и остават в продажба до изчерпване, през системите на „Ивентим“ и „Тикетпортал“, като местата са ограничени. Закупилите места за VIP зоната, ще получат напитки и подаръци, като комплимент от организаторите. Лица под 18 години ще бъдат допускани само с придружител и подписана Декларация за съгласие. Придружителят трябва да представи Декларацията на входа на събитието. Бланката можете да намерите на:

http://onelovetour.net/wp-content/files/Declaration%20U18s.pdf.

Андрей Арнаудов и Иван Христов изказаха специални благодарности към Община Пловдив и кмета Иван Тотев за подкрепата, заради която са взели решение в Деня на Съединението, в сърцето на България, концертът да бъде безплатен. Специални благодарности отправиха и към екипа на зала „Колодрума“, към генералния спонсор, към останалите спонсори и приятели, както и към медийните партньори на One Love Tour.
1

2

3

4

5

6

6,821 total views, no views today