Home Събития Новият премиерен спектакъл „Ами сега!!!” на Драматичен театър – Смолян гостува днес в Пловдив

Новият премиерен спектакъл „Ами сега!!!” на Драматичен театър – Смолян гостува днес в Пловдив

1

Краси Ранков и пловдивчанката Джована Галиарди играят забавна история за секса, любовта и изневярата в Дома на културата

Новият премиерен спектакъл „Ами сега!!!”, поставен от майстора на комедията Красимир Ранков и представен от актьорите Красимир Ранков, младата пловдивска актриса Джована Галиарди, Димитър Димитров, Васил Читанов и Никола Орешков гостува в Пловдив тази вечер, 1 юли 2019 г. от 19:00 ч. в Дом на културата „Борис Христов“.

Пиесата “Ами сега!!!” е написана от Димитър Маринов, режисьор е Красимир Ранков. Постановката е дело на Драматичен театър Смолян.

Това е спектакъл за взаимоотношенията между мъжа и жената в любовта и семейния живот – за суетата, изневярата, ревността, изкушенията. Тези човешки слабости често ни поставят в деликатни ситуации, от които търсим изход. Не се учудвайте, ако в него откриете себе си или този( или тази) до вас.

Актьорите Красимир Ранков, Джована Галиарди, Димитър Димитров, Васил Читанов и Никола Орешков, изпаднали в неочакван любовен многоъгълник, ще търсят с великолепно чувство за хумор пред вас, изход от създалата се абсурдна ситуация.

Докато спорим дали сексът и любовта са неделимо цяло и кой кого обича повече или не обича, пиесата се превръща в своеобразно актьорско шоу, изпъстрено с великолепен диалог и неповторим хумор.

Билети за представлението се продават в Дом на културата “Борис Христов” на телефон за контакти: 0879/ 46-27-39

23

45

6,828 total views, no views today