Home Пловдив днес Поздравителен адрес и плакет от кмета Иван Тотев за 20-та годишнина на Съвета по туризъм в Пловдив

Поздравителен адрес и плакет от кмета Иван Тотев за 20-та годишнина на Съвета по туризъм в Пловдив

4

В заседателната зала на община Пловдив започна редовното заседание на Консултативния съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив, на което днес ще бъде гласувана Програмата за туризъм за 2019 година.

Преди началото на заседанието, заместник-кметът по култура и туризъм на община Пловдив инж.Александър Държиков връчи от името на Кмета на Пловдив инж. Иван Тотев поздравителен адрес и плакет на председателя на УС на Съвета по туризъм инж. Любозар Фратев, по повод навършването на 20-години от създаването на организацията.

„Приемете моите най-сърдечни поздрави и благопожелания по повод честването на 20-та годишнина от създаването на Съвета по туризъм в Пловдив! Този юбилей със сигурност е повод за гордост и удовлетворение не само заради постигнатите успехи и завоювания престиж, но и заради ежедневните, всеотдайни и неуморни усилия, които членовете на Съвета са полагали и полагат в продължение на 20 години за развитието на туризма, за насърчаване на частната инициатива, както и за изграждането на коректни, професионални и лоялни взаимоотношения при формирането и реализацията на туристическия продукт в регион Пловдив.

Нека се обърнем с благодарност към многобройните членове и съмишленици, които през тези 20 години не пожалиха личния си труд в името на просперитета на град Пловдив и работиха неуморно за популяризирането на предимствата на града и региона като една от най-привлекателните туристически дестинации в България. Вярвам, че ЗАЕДНО е не просто мото в годината на Пловдив – Европейска столица на културата, а е нашата формула на успех!“ се казва в поздравителния адрес от инж. Иван Тотев.

Само преди дни членовете на Съвета по туризъм отпразнуваха подобаващо 20-тия юбилеен рожден ден, на който присъстваха близо 40 от членуващите а сдружението. По традиция, домакин на празненството е някой от членовете на организацията. През 2019г. това бе ресторант „ГастрономЪ“, ул. „Отец Паисий“, 15. Бяха представени официално и двете най-нови попълнения в редиците на организацията – самият домакин ресторант „ГастрономЪ“ и сладкарница „Молле“, които приготвиха юбилейната торта.

1

2

3

5

4,744 total views, no views today