Home Пловдив днес Стартира десетото издание на конкурса на Община Пловдив – „Най-добър млад предприемач“

Стартира десетото издание на конкурса на Община Пловдив – „Най-добър млад предприемач“

naj-dobar mlad predpriemach (4)

Набирането на бизнес проекти за конкурса „Най-добър млад предприемач“ вече започна. Това анонсира заместник-кметът Георги Титюков пред ученици от Националната търговската гимназия. Днес по традиция той даде старт на конкурса, който се провежда за 10-та поредна година за младежи от 18 до 33 години.
„Всяка година има много интересни и идейни проекти, които печелят наградите на конкурса“, обясни Георги Титюков и подчерта, че два са етапите на провеждането му: първо се набират предложенията, след което пред специално жури се защитават най-добрите идеи.
Наградите са парични, като първа награда е 7 000 лева, втора – 4 000 лева и две трети места по 2 000 лева.
В сайта на Община Пловдив, в секция „Спорт и младежи“, „Младежки дейности“ желаещите, които искат да участват, могат да прочетат конкретните насоки и условия за участие, като главното е да са пловдивски жители.
Срокът за набиране на предложенията е до 1 февруари 2019г., в деловодството на Община Пловдив на пл. „Стефан Стамболов“ № 1.
Пред учениците от Националната търговка гимназия Георги Титюков даде десетки примери, при които Община Пловдив е помогнала за развитието на успешни бизнеси на млади хора, участвали в конкурса през предишните години.
Младежите може да кандидатстват сами или в екип, но според правилата наградата се изплаща на един човек, навършил 18 години.
„Очакваме Вашите интересни идеи и предприемчивост“, заяви заместник-кметът Георги Титюков, след като разясни накратко правилата на конкурса и пожела успех на бъдещите участници.

naj-dobar mlad predpriemach (2)

naj-dobar mlad predpriemach (5)

6,361 total views, no views today