Home Пловдив днес Здравко Димитров пред новия ОбС: „Гражданите очакват от нас открит, но ефективен диалог“

Здравко Димитров пред новия ОбС: „Гражданите очакват от нас открит, но ефективен диалог“

sesii (2)

„Очакванията на гражданите към нас са много големи. Общинският съвет е мястото, където се правят политики, решават се политически спорове чрез дебати. Трябва да намерим най-доброто решение за даден проблем, при това бързо и качествено, за да стане градът ни по-добро място за живеене“. Това заяви кметът на Пловдив Здравко Димитров по време на днешната сесия, която е първа след полагането на тържествената клетва на новия състав на Общинския съвет миналата седмица.

Кметът декларира, че ще Общината ще води открита политика и в диалог още се обсъждат добрите идеи града. „Нашият успех е успех за всички граждани на Пловдив“, подчерта той.

„Нека пазим и повишаваме авторитета на Общинския съвет и да оправдаем доверието на гражданите. Да бъдем открити и откровени към гражданите и да спазваме предизборните обещания, които сме дали“, апелира председателят на ОбС Александър Държиков.

На днешната сесия бяха избрани четирима заместник-председатели на Общинския съвет – Стефан Дедев, Николай Бухалов, Евелин Парасков, Димчо Петров. Определени бяха и председателите на постоянните комисии.

sesii (1)

sesii (3)

sesii (4)

sesii (5)

sesii (7)

sesii (8)

sesii (9)

6,775 total views, no views today