Home Събития Концерт „Да пеем ЗАЕДНО“ СТЕФАН ДИОМОВ и приятели в Пловдив

Концерт „Да пеем ЗАЕДНО“ СТЕФАН ДИОМОВ и приятели в Пловдив

DMarkov_2019_1080x1920px_Plovdiv

Йордан Марков, Драго Драганов, Стефан Диомов и 5-те сезона пристигат в Пловдив за концерт „Да пеем ЗАЕДНО“
На 25 юни лятно кино „Орфей“ ще прелива от красиви емоции, щастливи усмивки, ярки цветове и положителна енергия! Четири талантливи и обичани имена се събират на пловдивска сцена, за да ни вдъхновят да пеем ЗАЕДНО! Те са Йордан Марков, Драго Драганов, Стефан Диомов и група 5-те сезона и са ни подготвили едно незабравимо изживяване, съчетало традициите на българската естрада със свежестта и заряда на младостта.
Заповядайте на 25 юни, от 20:00 ч. в лятно кино „Орфей“, за да усетим ЗАЕДНО „Силата на любовта“ в едноименния нов албум на Йордан Марков, и да изпеем с много обич някои от най- емблематичните и любими песни на всички времена! Сърцата ни ще танцуват заедно с брилянтната хореография на момичетата от Dance studio Deja Vu, а очите ни ще се изпълнят с красота от страхотното аудио-визуално шоу с видео стени, сътворено от B Sound Ltd. Освен това ни очакват и прекрасни изненади от българската марка за очила KWIAT!

Билети можете да закупите от мрежата на Eventim и Билетния център пред Община Пловдив.
За изпълнителите:
Йордан МАРКОВ има зад гърба си много незабравими за публиката концерти и два издадени албума (“Живот на кръстопът” и “Силата на любовта”) с музика и стихове от най-големите поети и композитори на България, сред които Тончо Русев, Евтим Евтимов, Ваньо Вълчев, Стефан Димитров, Богдана Карадочева и много други. Неподражаемото му сценично присъствие, брилянтният глас, искреността и топлотата в общуването с публиката го правят един от най-обичаните млади гласове на българската сцена.

Драго ДРАГАНОВ е един от най-известните телевизионни водещи у нас. Журналист, шоумен и водещ с особена харизма, Драго е привлечен към българската поп музика още от дете и през годините записва цели три студийни албума, работейки с някои от най-уважаваните български автори.

Стефан ДИОМОВ е един от най-значимите съвременни композитори, написал над 400 песни, превърнали се в безсмъртни хитове. С емблематичните му песни “Здравей, как си приятелю”, “Приятели”, “Мария”, “Къде си лято?”, и много, много други, са израснали поколения българи. Основател и ръководител на групите “Тоника”, “Тоника СВ”, “Горещ пясък”, “5-те сезона” и много други.

5-те СЕЗОНА е една от най-успешните групи в България, в която слънчевата, младежка и свежа енергия на великолепната четворка Мина, Боги, Миро и Цани продължава завета на Тоника под вещото ръководство на Стефан Диомов.

6,170 total views, no views today