Начало Спорт ПРОФИЛАКТИКА НА ОБЩИНСКИ ПЛУВЕН КОМПЛЕКС „МЛАДОСТ“

ПРОФИЛАКТИКА НА ОБЩИНСКИ ПЛУВЕН КОМПЛЕКС „МЛАДОСТ“

Уважаеми граждани и гости на град Пловдив, за периода от 01.08.2015 год. до 31.08.2015 год. ви информираме, че Общински плувен комплекс „Младост“ няма да работи, поради планувани годишни ремонтни дейности и профилактика на спортния обект.

7,831 total views, no views today