Начало Събития Гала концерт и церемония за закриване на XXV Международен фолклорен фестивал

Гала концерт и церемония за закриване на XXV Международен фолклорен фестивал

Тази вечер от 20.00 ч. на сцената на Античния театър ще се състои заключителния Гала концерт и церемония за закриване на XXV Международен фолклорен фестивал с участието на колективите от Испания, Индия, Мали, Сърбия, Фолклорен танцов ансамбъл „Дилянка“- Пловдив и Фолклорен Ансамбъл „Тракия“. Входът е свободен!

Очакваме Ви!

По-рано, в 10.30 часа ва Заседателната зала на Община Пловдив ще се проведе кратка среща между организаторите и представителни групи на участниците във фестивала за традиционната размяна на подаръци.

Заместник-кметът по култура и туризъм инж.Александър Държиков ще връчи за спомен на всеки ансамбъл и луксозен фотоалбум с красиви фотографии и представяне на български и на английски език на всички участници в XXV Международен фолклорен фестивал, каквато е традицията от години.

В изданието през 2019 година, от 29 юли до 2 август, в Пловдив си дадоха среща представителни фолклорни състави от Испания, Индия, Грузия, Мали, Сърбия, Северняшкия ансамбъл за народни песни и танци „Иван Вълев“ Плевен, Ансамбълът за народни песни и танци “Пазарджик”, Ансамбъл „Дилянка“ Пловдив, Ансамбъл „Чепино“ от Велинград и Ансамбъл „Тракия“.

6,914 total views, no views today