Начало Актуално „Късо кино във „Фарго“ се потопява в мистичния сериал „Зоната на здрача“ (1985)

„Късо кино във „Фарго“ се потопява в мистичния сериал „Зоната на здрача“ (1985)

зоната на здрача

02.10.2023

Тази сряда, 4 октомври, от 20.30 часа, клуб „Фарго“ организира едно специално събитие, посветено на изключителния сериал „Зоната на здрача“ от 1985 г.

Тези, които си спомнят добре сериала със сигурност ще признаят, че той е смущавал мнозина от тях в детските години. В рамките на „Късо кино във Фарго“ в сряда ще бъдат прожектирани първите три епизода, които и днес носят същото драматургично въздействие и незабравима атмосфера.

В случай, че има по-млади зрители, които не са запознати, „Зоната на здрача“  от 1985г. е версия на „Зоната на здрача“, телевизионен сериал излъчван между  1959 и 1964 , създаден от Род Сърлинг.

Епизодите, които ще бъдат показани в сряда в клуб „Фарго“, са началото на първото от трите възраждания на създадената от Род Сърлинг поредица.

Трите епизода са режисирани от Уес Крейвън („Кошмар на Елм Стрийт“, „Писък“), като първият е написан от майстора на спекулативната литература Харлан Елисън и е с участието на Брус Уилис.

Напомняме ви да резервирате местата си предварително на телефон: 087 720 0607.

Входът е свободен! „Късо кино във „Фарго“  се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2023 г.

3,186 total views, no views today