Начало Актуално Министър Лиляна Павлова и екип разясняват в Пловдив Националната програма за енергийна ефективност

Министър Лиляна Павлова и екип разясняват в Пловдив Националната програма за енергийна ефективност

blok_trakia1Във връзка със стартиране на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, Министерство на регионалното развитие и благоустройството на Република България организира информационна среща за представяне на Методическите указания по програмата, която ще се проведе на 7 февруари 2015 година, събота, от 11.00 до 13 .00 часа в голямата зрителна зала на Градския дом на културата „Борис Христов“ в Пловдив. /бивш синдикален дом, ул. „Гладстон“ №15/

В срещата ще участва г-жа Лиляна Павлова – Министър на регионалното развитие и благоустройството, както и представители от МРРБ – експерти по програмата. Дневният ред ще премине в две части. В първата,  ще бъдат разяснени методическите указания и процедурата, ще бъдат показани документите и образците за кандидатстване. Във втората, Министър Лиляна Павлова и експертите ще отговарят на въпросите на гражданите в залата.

Отправяме покана и към всички заинтересовани граждани, домоуправители, представители на сдружения на домоуправители да присъстват на информационната среща.  

5,623 total views, no views today