Начало Пловдив днес Общината и Асоциацията за външна реклама подписаха споразумение за по-тясно партньорство

Общината и Асоциацията за външна реклама подписаха споразумение за по-тясно партньорство

Допълнително споразумение между Община Пловдив и Асоциацията за външна реклама подписа кметът инж. Иван Тотев.

 Това е възможност партньорството ни да мине на качествено по-високо ниво, като се повиши отговорността на този бизнес в града, отбеляза инж. Тотев. Представители на Асоциацията ще бъдат активни участници в експертните съвети, които вземат важни решения за вида на рекламните информационни елементи и тяхното разполагане, така че заедно да регулираме и създадем приемливи правила за общината, бранша и гражданите, допълни той и отчете, че през 2012 г. в общинския бюджет са постъпили над 1 млн. лв. от външна реклама.

 Поздравяваме г-н Иван Тотев и заместник-кмета г-н Розалин Петков, че имаха очи и уши, и най-вече желание да изслушат нашите аргументи, каза Венцислав Иванов, председател на Асоциацията за външна реклама в Пловдив.

Това е пример за прозрачност в управлението, пример как може гражданите и бизнесът да участват в тези процеси наравно с администрацията. Благодаря на кмета за мъдрата политика и визия, защото това е единственият начин – в партньорство и в синхрон, да вървим ръка за ръка напред. На други места в страната това не се случва, допълни колегата му Румен Кривицки.

6,808 total views, no views today