Начало Актуално Община Пловдив призовава пловдивчани да се включат във финалната анкета по подготовката на ПИРО

Община Пловдив призовава пловдивчани да се включат във финалната анкета по подготовката на ПИРО

ПИРО-Пловдив

09.12.2021

Община Пловдив призовава пловдивчани да се включат в последната анкета, която е част от разработването на Плана за интегрирано развитие на общината (ПИРО) за периода 2021-2027 г.  Тя  е  насочена към всички заинтересовани страни на територията на Община Пловдив. Нейната  цел е да оцени изготвените предложения за определяне на зони за въздействие за прилагане на интегрирания подход.

 

ПИРО ще замени досегашния Общински план за развитие и Интегриран план за градско възстановяване и развитие. Той има за цел да определи средносрочните цели и приоритети за устойчиво развитие на града, както и връзките със съседни и други общини в съответствие с Интегрираната териториална стратегия за развитие на региона като осигурява координация на различни политики и ресурси за подобряване на икономическото, социалното и екологичното състояние на територията.

 

Вашето участие в процеса по разработване на ПИРО-Пловдив е изключително важно и ще допринесе за неговото качество, реалистичност и постигане на обществен консенсус. Изразявайки Вашата активна позиция в настоящото анкетно проучване, Вие участвате в изготвянето на най-важния стратегически документ, свързан с развитието на общината през следващите седем години.

 

Попълването на анкетата ще ви отнеме не повече от 5 мин. и е достъпна на този линк -

 

План за интегрирано развитие на Община Пловдив – Анкета зони за въздействие (alchemer.eu)

 

Анкетата е валидна до 14.12.2021 г. включително.

 

2,041 total views, no views today