Начало Младежки дейности Фестивалът за млади таланти „Пътят на изгряващите звезди“ ще се проведе на 18.10.2015 г.

Фестивалът за млади таланти „Пътят на изгряващите звезди“ ще се проведе на 18.10.2015 г.

4_P5100020[1]На 18.10.2015 г. /неделя/ от 11:00 часа в Концертна зала Пловдив стартира специално юбилейно издание на Фестивала за млади таланти „Пътят на изгряващите звезди“. Събитието е инициатива на екипа на предаването „Ася в страната на талантите“ от Пловдивска телевизия „Тракия“, с водещ Ася Антонова, и се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, Дирекция „Спорт и младежки дейности“.

20 родопски гайди  ще дадат началото на фестивала. За това специално издание пристига гайдарски състав от ОДК „Силивряк“, град Девин. В концерт спектакъла ще се включат още фестивалният балет „Електра“, които всеки път създават танц с уникална хореография за всяко издание, младата талантлива поп певица Вяра Антонова, фолклорен танцов ансамбъл „Елика“, детска вокална група „Пеещите котенца“, трио от преподаватели по танци от град Карлово, вокални изпълнители от Арт Войс Център, младата народна певица Надежда Чукалова, вокални таланти от СОУ „Св.св Кирил и Методий“, изпълнители от Музикална школа „Сакутска“, талантливи деца от ЦДГ „Боряна“, ЦДГ „Котаракът в чизми“, танцова формация „Талис“ и много други.

Ателието по изобразително изкуство отново ще отвори врати. В него децата ще имат възможност да работят и творят под вещото ръководство на художничката Карамфила Прахчарова.

В това специално издание на фестивала ще бъде организирано и Ателие по приложни изкуства, в което децата от Образователен център „Безгрижно детство“ ще покажат своите умения. Всеки желаещ от публиката също ще може да се включи.

Организаторите са подготвили томболи с много награди и подаръци за всички присъстващи.

Фестивалът ще се заснеме и излъчи в предаването „Ася в страната на талантите“, по Пловдивска телевизия „Тракия“.

Входът за всички, които желаят да посетят събитието е свободен.

7,897 total views, no views today