Начало Пловдив днес Заключителна пресконференция по проект „Разработване и внедряване на „Интегрирана информационна система на община за подобряване на процесите и обслужването на гражданите и бизнеса”

Заключителна пресконференция по проект „Разработване и внедряване на „Интегрирана информационна система на община за подобряване на процесите и обслужването на гражданите и бизнеса”

На 4 септември 2014 г. в Община Пловдив се проведе заключителна пресконференция

по проект „Разработване и внедряване на „Интегрирана информационна система на община за подобряване на процесите и обслужването на гражданите и бизнеса”, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет“ 2007-2013, съфинансирана от ЕС чрез Европейския социален фонд, Приоритетна ос III. „Качествено административно обслужване и развитие на електронното управление“, подприоритет 3.1. „Подобряване на обслужването на гражданите и бизнеса, в тома число чрез развитие на електронното управление“, в изпълнение на ДБФП А 09- 31- 90 С/ 12.06.2009 г. Общата стойност на проекта е 846 000 – 100% БФП.

Екипът по управление на проекта и представители на фирмата-изпълнител за разработване и внедряване на интегрираната информационна система „Методия“ АД, представиха извършените дейности и постигнатите резултати от изпълнението на проекта. Проектът обхваща Централна общинска администрация и шестте районни администрации на територията на гр. Пловдив.

Проектът по ОП Административен капацитет има за цел да подобри бързината и качеството при обслужването на граждани и бизнес, като в е-портала граждани и бизнес могат свободно да заявяват услуги онлайн и онлайн да проследяват техния ход. За работа със системата  вече са обучени над 500 общински служители.

Презентация 

6,309 total views, no views today