Начало Пловдив днес Започна ремонт на полицейската приемна на ул. „Дилянка“ в район „Северен“

Започна ремонт на полицейската приемна на ул. „Дилянка“ в район „Северен“

remont_police_severen (3)

След месец предстои да бъде открита нова полицейска приемна на 3-то районно управление на улица „Дилянка“ в район „Северен“. За старта на основния ремонт на помещението, който стартира днес, пристигнаха вицепремиерът Валери Симеонов, кметът на Пловдив Иван Тотев, директорът на ОД на МВР Атанас Илков, кметът на район „Северен“ Ральо Ралев, областният управител и др.

Предстои да бъде сложена хидроизолация на покрива, ще бъде сменена дограмата и таванните плоскости, ще се подмени подовата настилка, ще се изгради права и обратна вода, санитарен възел, ще се сложат климатици. Мястото около приеманата също ще бъде облагородено и ще придобие друг вид. Средствата в размер на 35 000 лева са отпуснати от бюджета на Община Пловдив.

„Всички институции много сериозно се отнасяме към желанието на гражданите, които вече ще могат да имат пряк достъп до служители и представители на Трето Районно управление на полицията. Приемната ще служи и като един вид превенция. Надявам се да отговори на нуждите на гражданите“, заяви кметът Иван Тотев.

Работното време ще бъде от 08:30 до 17:30 часа. През останалото време районът ще се обслужва от дежурните в Трето районно управление на полицията.

remont_police_severen (4) remont_police_severen (2) remont_police_severen (1)

6,777 total views, no views today