Начало Пловдив днес Кметът Здравко Димитров със специален поздрав към ветераните от Втората световна война

Кметът Здравко Димитров със специален поздрав към ветераните от Втората световна война

военни ветерани (1)

“Благодаря за саможертвата, за героизма, който сте проявили, защитавайки целостта и суверенитета на нашата Родина. Изказвам своя дълбок поклон и уважение пред Вашето безстрашие и храброст“, това се казва в поздравителния адрес, който кметът Здравко Димитров отправи към Съюза на ветераните от войните. Поводът е среща за коледно-новогодишните празници, на която се събраха ветерани, участвали във Втората световна война. Да уважи възрастните военни на тържеството присъства заместник-кметът Йордан Ставрев, който прочете поздравителния адрес, подписан лично от кмета Здравко Димитров.

„Днес ние помним Вашите подвизи по време на войните, които са пример за доблест и чест. Благодаря Ви, че защитихте мира и днес нашите деца живеят спокойно. Ние се стремим да създадем по-хубаво бъдеще за нашите деца, без да забравяме това, което Вие сте градили, за да може бъдещите поколения да живеят по-добре“, с тези думи кметът Здравко Димитров изказа своята сърдечна благодарност.

На събитието присъства и генерал-майор Явор Матеев, командир на „Съвместното командване на специалните операции“, заместник-областният управител Петър Петров и други официални лица.

военни ветерани (3) военни ветерани (2) военни ветерани (5) военни ветерани (7) военни ветерани (6) военни ветерани (4)

6,150 total views, no views today