Начало Актуално Легендарната рок група „Фактор“ стартира националното си турне от Пловдив

Легендарната рок група „Фактор“ стартира националното си турне от Пловдив

плакат

Легендарната българска рок група „Фактор“ ще има откриващ концерт на своето национално турне, което стартира в навечерието на Деня на Съединението на България от културната ни столица – Пловдив, съобщиха  организаторите. След това групата поема към Бургас, Русе и София. Заедно с легендите от „Фактор“ на сцената на Летен театър в Пловдив на 5 септември от 19.45 часа ще видите световно признатия потомствен пловдивски музикант, пианист и композитор на класическа, поп, рок и джаз музика – Стоиц Гъдев, сензационната млада рок-формация „Сутура бенд“.

Ще чуете емблематични Вазови стихове, написани в Пловдив и посветени на Съединението в изпълнение на майсторът на живото художествено слово – актьорът-рецитатор Янко Лозанов, в съпровод на съвременни авторски музикални композиции.

Концертното рок турне на „Фактор“ е първият мащабен сценичен проект на Фондация „Дух и вечност“ и ознаменува началото на нейната дейност за съхранение и възвеличаване духовния код на България и блясъка на българския талант.

„Уверени сме, че древната земя на Траките и сцената на хилядолетния Пловдив са мястото на този концерт!“, казват организаторите.

Очакваме Ви на всички каси на Ивентим в Пловдив, за да се снабдите с билети!

https://www.eventim.bg/…/rok-za-sedinenieto…/event.html

3,627 total views, no views today