Начало Актуално Национален конкурс за млади изпълнители на забавна песен – откриване тази вечер

Национален конкурс за млади изпълнители на забавна песен – откриване тази вечер

конкурс 1

Тази вечер в 17:30 ч. в лятно кино „Орфей“ ще бъде открит Националният конкурс за млади изпълнители на забавна песен. Тазгодишното 18-то издание на конкурса ще открие солистката на „Биг Бенд Пловдив“ Едит Унджиян, която ще поздрави участниците.

В конкурса могат да участват солисти и вокални ансамбли до 18 години. Изпълненията на децата и младежите ще оценяват изявени пловдивски творци, сред които педагози, музиканти, актьори, хореографи и др.

Конкурсът ще продължи и през целия ден на 26.06. (събота).

Във връзка с предупрежденията за опасно високи температури, организаторите на XVIII Национален конкурс за млади изпълнители на забавна песен уверяват участниците, родителите и ръководителите, че са предприели всички мерки за защита на здравето и безопасността им. На тяхно разположение е осигурена вода, а в часовете между 15:00 и 19:00 – и присъствие на екип на Сдружение „Аварийно Спасяване Пловдив“.

Събитието се провежда с подкрепата на Министерство на образованието и науката, Община Пловдив, Регионално управление на образованието – Пловдив, Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс – Пловдив, сдружение „Лъчи“ и естрадно студио „Прима“.

Очакваме ви!

2,936 total views, no views today