Начало Събития ПОКАНА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

ПОКАНА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

На 3 юли 2017 г, понеделник, в 11.30 часа в Малка конферентна зала на Дома на културата „Борис Христов“ ще се проведе ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ във връзка с предстоящата инициатива „Безплатно 3D кино на открито – Пловдив“.

Както Ви информирах от 5 до 7 юли 2017 г. на площад „Централен“ в град Пловдив ще се проведе първото по рода си безплатно кино събитие, включващо прожекцията на 3D филми за всички жители и гости на града. Филмите ще се излъчват всяка вечер от 21:30 ч. на площада пред паметника на Гюро Михайлов на най-големия екран за прожекции на открито в страната. Проектът се организира от фирма „ А Плюс Филмс“ ЕООД, с финансовата подкрепа на община Пловдив. „Безплатно 3D кино на открито“ е част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2017 година.

В пресконференцията ще участват организаторите от фирма “А Плюс Филмс“ - разпространители на филми на кино, DVD, Blu-ray, VOD и телевизия.  През последните години в каталога на фирмата са едни от най-успешните български филми: „Мисия Лондон“, „Тилт“, „Кецове“, „Съдилището“, „Каръци“ на актьора и режисьора Ивайло Христов и много други.

Очакваме Ви!

5,841 total views, no views today