Начало Актуално Хитовете на ABBA ще звучат на 13 януари в Пловдив

Хитовете на ABBA ще звучат на 13 януари в Пловдив

abba_960x360_plovdiv (1)

05.01.2024

След като направиха два успешни концерти у нас, сръбските музиканти от ABBA REAL BAND Serbia, които обикалят цяла Европа с вечните песни на шведската четворка, ще зарадват и пловдивчани на 13 януари в зала С.И.Л.А.

Изпълненията им накараха всички зрители в столичната зала на Софийската филхармония и във варненския Фестивален конгресен център да станат на крака и да танцуват.

На 13 януари от 19.30 часа в пловдивската зала С.И.Л.А. ще звучат на живо, без никакви подложки, златни хитове като Happy New Year, Moneymoney, Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S. и други любими песни на ABBA в изпълнение на изключително емоционалните музиканти от западната ни съседка.

Те вече показаха на българските зрители, че като истински балканци са с  гореща кръв и знаят как се прави шоу. А двете красиви певици Невена Бранкович и Милица Янкучич ще впечатлят истински мъжката част от публиката.

Организаторите се предвидили за гостите златна изненада в края на вечерта. Срещу закупен билет те могат да спечелят скъпо златно бижу от известен български бранд. Победителят ще бъде изтеглен от артисти, от кутията с номера на ред и място, на случаен принцип.

Не пропускайте уникалното музикално събитие в първия месец на Новата 2024 година.

Билети се продават в цялата мрежа на Ивентим и онлайн. В Пловдив на касите: Билетен център пред община Пловдив, каса МаскАрт в ДК Борис Христов, Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър, (от страната на АМТИИ) и на място преди спектакъла.

3,711 total views, no views today