Начало Актуално Кръгла маса „Един живот – един избор!” ще се проведе в Пловдив

Кръгла маса „Един живот – един избор!” ще се проведе в Пловдив

fontan_obstinata (1)

Във връзка с изпълнение на общинската политика в областта на наркоманиите за 2017г., Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с Превантивно-информационен център /ПИЦ/ – Пловдив, организират Кръгла маса под надслов „Един живот – един избор!”, която ще се проведе на 27.04.2017г. от 13.00ч. в Заседателната зала на Община Пловдив.

На тази дискусия ще вземат участие 9 /девет/ отбора от младежки организации, ученици гимназиален курс в гр. Пловдив и доброволци към общинската структура, които ще имат възможност да изложат своята гражданска позиция по поставена от ОСНВ с ПИЦ – Пловдив тема (разпределена чрез жребий, без състезателен елемент). Всеки отбор ще се състои от 2-ма представители, които трябва да подготвят своята устна или мултимедийна презентация по поставената тема.

Регламентът, по който ще протече кръглата маса за съответния отбор е следният:

  1. Устна/мултимедийна презентация по темата – до 5 минути;
  2. Време за въпроси или изразяване на своя позиция по презентираната тема от останалите организации участващи в кръглата маса – 5 минути;
  3. Въпроси от публиката – 5 минути;

             Идеята е кръглата маса да получи широк обществен отзвук по поставените теми, както и да обедини младите хора в каузата на ОСНВ с ПИЦ – Пловдив – Борбата с наркотичните вещества!

Всяка организация може да покани свои представители, които да се включат за подкрепа в публиката.

След приключване на изложенията, участниците ще бъдат наградени от Председателя на ОСНВ с ПИЦ – Пловдив – г-жа Живка Йовчева.

7,411 total views, no views today