Начало Младежки дейности Община Пловдив отличава победителите в VII Конкурс за Най-добрия млад предприемач

Община Пловдив отличава победителите в VII Конкурс за Най-добрия млад предприемач

nai-doburPredpriemach2016_vinilНа 15.03.2016 год. (вторник) от 19:00 часа, в зала „Пловдив” на Новотел Пловдив ще се проведе церемония по награждаване на участниците в VII-то издание на конкурса Най-добър млад предприемач на град Пловдив. В тазгодишната надпревара участие взеха общо 23 младежи.

На първи етап кандидатите представиха пред 14-членно жури предложенията си за развитие на бизнес на територията на град Пловдив. Авторите на най-високо оценените бизнес идеи защитиха пред комисията бизнеса си и демонстрираха уменията си и на втори етап.

По време на церемонията най-добрите бизнеси ще бъдат отличени, а авторите им наградени както с парични, така и с предметни награди. По традиция класираният на І-място ще получи голямата награда в надпреварата – 7 000 лева и титлата Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив. Заелият ІІ-ро място ще бъде награден с 4 000 лева и участниците на двете трети места ще спечелят капитал от по 2 000 лева, за да подпомогнат бизнеса си.

И тази година, избран участник ще получи специална награда от Висше училище по сигурност и икономика, гр. Пловдив (ВУСИ). По традиция, представител на висшето учебно заведение ще връчи чек на стойност 1000 лева на най-младия участник – кандидат за най-добър млад предприемач в тазгодишната надпревара. Отличия ще бъдат присъдени и от представители на най-голямата радиогрупа – Communicorp Group България, както и от Международен образователен център „Леонардо да Вични“.

Предметни награди от спонсорите на конкурса Рефан България и Издателска къща „Хермес“, са осигурени за всички участници в надпреварата. Община Пловдив също ще подари утешителни награди  на всички автори на бизнес планове.

По време на официалната церемония по награждаване на победителите, ще се състоят кратки музикални паузи, които ще дадат възможност за изява на деца и младежи от Пловдив, за да покажат таланта си пред публиката. Сред тях ще бъдат пловдивският квартет „Интро“, възпитаници на ОУ „Яне Сандански“ и балет „Електра“.

16,788 total views, no views today