Начало Пловдив днес Кметът Иван Тотев поздрави новоучредената структура на КРИБ в Пловдив

Кметът Иван Тотев поздрави новоучредената структура на КРИБ в Пловдив

krib

Елза Маркова бе избрана за председател на новоучредената днес регионална структура на КРИБ в Пловдив. Официални гости на събитието бяха кметът на Пловдив инж. Иван Тотев, кметът на район „Западен” Димитър Колев, заместник-областният управител Владимир Маринов, кметът на община „Родопи” Пламен Спасов и заместник-председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България Иван Бойков.

„Смятам, че можем заедно с КРИБ да защитаваме общи проекти, които да вдигнат нивото на конкурентноспособност в целия регион, надявам се, че ще имаме едни добри контакти и ще решаваме заедно задачите пред нас. Пловдив е наистина едно прекрасно място за бизнес и съм сигурен, че ще има много компании, които ще се включат и ще повярват в общата идея. Така, както ние повярвахме преди години, че когато сме заедно, когато работим с различните общини и не се делим, постигаме добри резултати. Това е моделът, който води до успех, и аз съм сигурен че ще продължим така да работим”, заяви пред членовете на КРИБ кметът на Пловдив инж. Иван Тотев. Приветствие към присъстващите отправи и кметът на район „Западен” Димитър Колев, който ги увери, че могат да разчитат на подкрепа в работата си с местната власт и им пожела на добър час.

В новоучредената регионална структура членуват над 30 местни фирми от различни сектори на икономиката. Откритото в Пловдив представителство е петото в страната след Хасково, Перник, Сливен и Кърджали.

10,317 total views, no views today