Начало Младежки дейности Община Пловдив награждава Най-добрия млад предприемач за 2014

Община Пловдив награждава Най-добрия млад предприемач за 2014

6_VINIL
На 27.01.2015 год. (вторник) от 18:30 часа, в зала „Пловдив” на Новотел Пловдив ще се проведе церемония по награждаване на участниците в VI-то поредно издание на конкурса Най-добър млад предприемач на град Пловдив за 2014 год.

42 младежи мериха сили за призовите места в образователната инициатива, организирана от Община Пловдив, дирекция „Спорт и младежки дейности“.

На първи етап всички кандидати представиха пред 15-членно жури бизнес плановете си за развитие на бизнес на територията на град Пловдив. Авторите на най-високо оценените бизнес идеи защитиха пред комисията бизнеса си и демонстрираха уменията си.

По време на церемонията най-добрите бизнеси ще бъдат отличени, а авторите им наградени както с парични, така и с предметни награди. По традиция класираният на І-място ще получи голямата награда в надпреварата – 7 000 лева и титлата Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив за 2014 год. Заелият ІІ-ро място ще бъде награден с 4 000 лева и участниците на двете трети места ще спечелят капитал от по 2 000 лева за да подпомогнат бизнеса си.

И тази година избрани участници ще получат специални награди от г-жа Весела Матеева – регионален директор на радио верига „Communicorp group“, г-жа Ани Славчева – мениджър на Международен образователен център „Леонардо да Вични“, Колеж по икономика и администрация, Областен Информационен център Пловдив и ЕКИУ Пловдив (Европейски колеж по икономика и управление).

Предметни награди от спонсорите на конкурса Рефан България, Издателска къща „Хермес“, ОИЦ Пловдив, Фондация Пловдив 2019 ще получат всички 42 участници в надпреварата. Община Пловдив също ще подари утешителни награди на всички автори на бизнес планове.

По време на официалната церемония по награждаване на победителите ще се състоят кратки музикални паузи, които ще дадат възможност за изява на деца и младежи от Пловдив, за да покажат таланта си пред публиката.

8,355 total views, no views today