Начало Младежки дейности Повече от 200 деца и младежи ще участват във Фестивала „Пътят на изгряващите звезди“

Повече от 200 деца и младежи ще участват във Фестивала „Пътят на изгряващите звезди“

1На 10.05.2015 год. /неделя/ от 11:00 часа в Концертна зала в Пловдив ще се проведе поредното издание на Фестивала „Пътят на изгряващите звезди“. Деца и младежи от Пловдив ще имат възможност да покажат музикалните си заложби на сцена пред публика като вземат участие в инициативата на предаването „Ася в страната на талантите“ и Община Пловдив.

По традиция организаторите са подготвили томбола за публиката, подаръци за всички участници и невероятно настроение от водещата на шоу спектакъла – Ася Антонова. По време на фестивала ще работи и ателие по изобразително изкуство. Всеки, който желае, може да се включи и да рисува, след което творбата му ще бъде подредена в пъстра изложба от авторски произведения.

В рамките на фестивала „Пътят на изгряващите звезди“ ще продължи и инициативата „Да помогнем на Криси“! Детето е с детска церебрална парализа и в момента е на лечение в Китай. До момента събраната сума, благодарение на публиката в залата, е общо 358,56 лв. Тя вече е преведена по сметка на Кристияна.

Фестивалът ще се заснеме и излъчи в предаването „Ася в страната на талантите“, по Пловдивска телевизия „Тракия“!

Входът за всички, които желаят да посетят събитието е свободен.

7,730 total views, no views today