Начало Младежки дейности Община Пловдив организира двудневна празнична програма за децата по случай 1-ви юни

Община Пловдив организира двудневна празнична програма за децата по случай 1-ви юни

PlakatНа 31.05.2015 год. и 01.06.2015 год. /неделя и понеделник/ на площад „Стефан Стамболов“ ще се състоят увеселителни мероприятия, част от празничната програма на Община Пловдив по повод Международния ден на детето. Музикални и танцови изяви на млади таланти, вълнуващи игри с много награди, томболи с подаръци, ателиета по рисуване, декори за снимки, вълнуващи прически, спортни демонстрации, лакомства, балони и безброй изненади очакват децата, които посетят инициативите в празничните дни.

Увеселенията ще започнат на 31.05.2015 год. в 10:00 часа на площада с инициативата „Вълшебно лято“ с Катра ФМ. До 12:30 часа присъстващите ще имат възможност да наблюдават музикални и танцови изяви на млади звезди, вълнуващи игри с много награди, благотворителна томбола с подаръци. Точно в 12:00 часа ще бъде разрязана и най-голямата торта, която ще бъде раздадена на малчуганите. Официални гости на събитието ще бъдат кметът на гр. Пловдив – инж. Иван Тотев и зам.-кметът по „Спорт, младежки дейности и социална политика“ г-н Петър Зехтински.

Празничната програма ще продължи от 17:00 часа, с мероприятието „Заедно – в страната на талантите“, където ще бъде дадена телевизионна арт сцена за талантите на Пловдив. Много подаръци, сред които томбола и сладоледи за всички, очакват публиката, която ще може да се включи и в ателието по рисуване, да се снима във фото кът с декор за приказни снимки и се забавлява около сцената.

На 01.06.2015 год. /понеделник/ забавленията за малчуганите продължават от 10:00 часа с прически за децата. До 19:00 часа около сцената ще бъдат разположени шатри и в тях ще се изработват безплатно модерни прически с органик продукти. Ще бъде позиционират специален декор за забавни снимки. Организаторите ще предоставят възможност на всички желаещи да рисуват и получат подаръци.

Точно в 11:00 часа ще се състои „Парад на приказните герои“. Шествието ще стартира от Римския стадион и ще се придвижи до пл. „Ст. Стамболов“, къде децата ще бъдат изненадани с много игри и постановки на сцената.

V детски фестивал „Талантино“ ще забавлява малки и големи от 16:00 до 18:00 часа на площада. За всички малчугани организаторите са подготвили детски музикални и танцови изяви на сцена, спортни демонстрации, игри, лакомства, балони и надуваем замък.

Празничната програма ще приключи с „Празник с дъвка Идеал“ от 18:30 до 19:30 часа, когато ще се състои и теглене на годишните награди на дъвка Идеал. Състезание за най-голям балон, весели игри и изненади очакват всички посетители.

Организатори на събитията са Община Пловдив, предаването „Ася в страната на талантите“, Катра ФМ, фирма Miastoto, Лайънс клуб „Пловдив – Филипополис“, ДЗЗД „Арте“ и „Алпи комерс“ ООД.

10,770 total views, no views today