Начало Пловдив днес Волейболистките от „Марица“: Подкрепете ни срещу „Ямамай“ в Колодрума!

Волейболистките от „Марица“: Подкрепете ни срещу „Ямамай“ в Колодрума!

presk_VK_Marica (2)

„Ще дадем най-доброто от себе си на мача срещу Унет Ямамай. Не може да си позволим да грешим. Надявам се да сме си взели поуки както в индивидуален план, така и отборно от предишната ни среща“, това заявиха на пресконференция в Община Пловдив волейболистките на ВК „Марица“ Радосвета Тенева /капитан/ и Габриела Цветанова по повод предстоящия  мач в сряда, 25 януари от 18,30 часа в многофункционална спортна зала „Колодрум“.

„Италианският отбор е интересен и атрактивен противник. Присъствието и подкрепата на публиката е много важно за нас. Надяваме се да получим реванш, мачът ще е интересен за всички“, споделиха още те.

Двубоят с италианския гранд „Унет Ямамай“ (Бусто Арсицио) е от втория по сила европейски клубен турнир – за Купата на ЦЕВ, след отпадане на пловдивския отбор от шампионска лига.

„Каним пловдивчани и всички фенове на волейбола да изразят своята подкрепа към ВК „Марица“ и да присъстват на срещата реванш“, прикани заместник-кметът Георги Титюков.

Изпълнителният директор на волейболния клуб Борис Халачев припомни, че първият мач се е провел в Италия и въпреки загубата с 3:1, в сряда маричанки ще се стремят към победа, за да може после да играят златен гейм, чийто победител може да определи кой отбор продължава напред в турнира.

„Марица“ има сили и качества да победи. Мачът е много важен за нас, защото ще ни представи в Европа и ще донесе дивиденти и за отбора, и за града“, сподели треньорът Иван Петков. Според него индивидуалните грешки на отбора от предишната среща са попречили за таймбрейк. Една от силните страни на противниците е атаката, но и защитата, и блокадата им са на доста сериозно ниво. Иван Петков заяви, че отборът ще направи всички възможно за победата.

Цената на билетите е 5 лева, за ученици и студенти – безплатно. Разпространяват се в ticketportal, бензиностанции OMV.

6,948 total views, no views today