Начало Актуално След 51 години работа в Община Пловдив Елка Ковачева бе изпратена с десетки аплодисменти

След 51 години работа в Община Пловдив Елка Ковачева бе изпратена с десетки аплодисменти

пенсиониране_Елка Ковачева (7)

С много аплодисменти и пожелания за здраве и късмет кметът Здравко Димитров и служители от администрацията на Община Пловдив изпратиха Елка Ковачева след 51 години работа като геодезист в дирекция „Устройство на територията“.

„Тя е пример за всички нас, като човек, който се труди усилено в екип и в услуга на гражданите. Убеден съм, че натрупаните познания и опит ще бъдат използвани от колегите, които продължават да изпълняват служебните си задължения“, заяви кметът Димитров, който е 13-и по ред градоначалник на Пловдив, с който Елка Ковачева работи.

С огромен букет, плакет на Общината, икона и признание за професионализма и добре свършената работа Здравко Димитров изненада служителят с рекордния трудов стаж в администрация.

„Обичам си професията, работих с любов и с усмивка приемах работата и така цели 51 години. На 1 август 1969г. встъпих в тогавашния Градския народен съвет, където кметът Коста Куманов ми пожела да се пенсионирам тук, така и стана“, сподели Елка Ковачева. Тя заяви, че строителството през годините се е променило в положителната посока и градът се развива бързо за доброто на хората, които живеят в него.

„Горда съм, че работих в Община Пловдив, защото това е институцията номер 1 в България и няма друга подобна в страната“, категорична бе Елка Ковачева. Тя пожела ползотворна работа на ръководството и администрацията оттук нататък.

пенсиониране_Елка Ковачева (1)-1280 пенсиониране_Елка Ковачева (8)-1280   пенсиониране_Елка Ковачева (2)-1280

3,669 total views, no views today