Начало Актуално Асен Стефанов е новият директор на Пловдивския общински инспекторат

Асен Стефанов е новият директор на Пловдивския общински инспекторат

Асен Стефанов

31.01.2022

Пловдивският общински инспекторат е с нов директор – Асен Стефанов. Той ще встъпи в длъжност и ще бъде представен на екипа утре от заместник-кмета по „Обществен ред и сигурност“ Йордан Ставрев.

Назначението е със заповед на кмета Здравко Димитров с цел оптимизация и подобряване резултатите и качеството на работа на Инспектората.

Асен Стефанов е директор на ДАНС – Пловдив от 2010 до 2013 година. Преди това в Агенцията работи по линия на финансовата и икономическата сигурност на страната и противодействие на международния тероризъм и нелегалната миграция. Завършил е Академията на МВР, магистър е по икономика от държавния университет в Санкт Петербург.

„Сигурен съм, че добрата биография и професионализмът на господин Стефанов ще подобрят дейността на Пловдивския общински инспекторат особено по отношение на контрола по осигуряване на обществения ред, опазване на общинската инфраструктура, чистотата на околната среда, както и при установяване на административни нарушения“, заяви заместник-кметът Йордан Ставрев.

 

3,922 total views, no views today