Начало Актуално Безплатни прегледи за плоскостъпие прави до края на месеца Спортният диспансер

Безплатни прегледи за плоскостъпие прави до края на месеца Спортният диспансер

Спортен диспансер - плоскостъпие (2)

От днес до 30 септември в „Медицински център за рехабилитация и спортна медицина I Пловдив“ – бившия Спортен диспансер се провеждат безплатни прегледи и диагностика на плоскостъпие (дюстабан).

За трите дни са записани над 80 желаещи, които по определен график ще бъдат изследвани от специалисти.

„Плоскостъпието е доста разпространено и не е изненада, че толкова хора се записаха за преглед. Това е първа подобна кампания, но с оглед на интереса, тя може да се превърне в традиционна. Сега в рамките на три дни над 80 пациенти ще бъдат изследвани с най-модерна техника, която позволява получаването на 3D изображения, за да им бъдат препоръчани най-удобните за тях стелки“, коментира завеждащият сектор „Кинезитерапия“ в „Медицински център за рехабилитация и спортна медицина I Пловдив“ ЕООД Радослав Йорданов. Той участва в прегледите, заедно със своя колега Иван Георгиев, рехабилитатор в центъра и медицински представител на фирма „Ортотех“, която е партньор на лечебното заведение в инициативата.

„Кампанията за преглед и диагностика на плоскостъпие е една от проявите, с които Медицинският център за рехабилитация и спортна медицина предоставя безплатни прегледи на пловдивчани, които желаят да получат качествено обслужване. Нашият център има добри специалисти и със сигурност можем да бъдем полезни на нуждаещите се пациенти“, заяви д-р Влатко Глигоров, управител на лечебното заведение.

1,914 total views, no views today