Начало Младежки дейности “Бизнесът в действие“ Пловдив за пета година предизвиква студентите да демонстрират познанията си

“Бизнесът в действие“ Пловдив за пета година предизвиква студентите да демонстрират познанията си

Бизнесът в действие“ Пловдив е двудневен форум, на който ще присъстват едни от най-големите имена на българската и световна бизнес сцена. Той се организира за пета поредна година в Пловдив, а на национално ниво се осъществява за седми път от международната студентска организация AIESEC България. Платформата на „Бизнесът в действие“ ще даде възможност на студентите да приложат придобитите в университета умения и знания в решаването на реални бизнес казуси.

На самото събитие всеки делегат ще може да научи повече за компаниите, които оперират на българския пазар, а избрани кандидати ще имат възможността да вземат участие в решаването на практически насочени казуси, които са изготвени специално за събитието от компаниите, които участват на форума. Сред подкрепящите събитието организации се отличават имената на Viscomp, Tokash, Omnicar Auto, Bulwork и Lingua Mundi.

Целта на форума е да помогне на студентите да се ориентират по-добре в бизнес средата, като им даде практическо поле за изява и възможност за проява на креативност и познания. Освен разработване на реален бизнес казус, за участниците, има осигурени и отворени обучения.

Tази година събитието ще се състои в Аграрен университет – Пловдив на 13 и 14 април (събота и неделя), като се очаква форумът да бъде посетен от повече от 120 студенти.

Първият ден на събитието ще започне с представяне на компаниите, последвани от обучителни семинари, предоставени от специализирани обучителни компании. След това ще започне решаването на казусите. Предварително селектираните участници ще бъдат разделени на отбори и ще работят на състезателен принцип под наблюдението на представители на фирмата, чиито казус решават.

През втория ден ще се проведат още обучения и ще се продължи работата по казусите. В края на деня участниците ще презентират решенията си и ще бъдат обявени победителите. Събитието ще бъде последвано от коктейл, на който AIESEC Пловдив ще отпразнува своята десет годишнина.

Събитието се организира с подкрепата на Община Пловдив.

Ако желаете да се включите в решаването на бизнес казусите, единственото, което трябва да направите е да попълните формата за кандидатстване на http://bip.plovdiv.aiesec.bg/ .
Повече информация за самото събитие можете да откриете на http://plovdiv.aiesec.bg/ или facebook страницата на събитието / Business.In.Practice.In.Plovdiv.

7,430 total views, no views today