Начало Актуално ВАЖНО! КОНЦЕРТЪТ ABBA REAL TRIBUTE CLASSIC SHOW СЕ ОТЛАГА ЗА НОВА ДАТА!

ВАЖНО! КОНЦЕРТЪТ ABBA REAL TRIBUTE CLASSIC SHOW СЕ ОТЛАГА ЗА НОВА ДАТА!

ABBA Plovdiv

13.01.2024

Уважаема публика,

получихме следното съобщение от организатора на ABBA REAL TRIBUTE CLASSIC SHOW, Балканик Интернешънъл ЕООД:

Уважаеми почитатели на музиката на великата ABBA, поради технически причини концертът на ABBA REAL BAND SERBIA, който трябваше да се състои днес – 13 януари в зала С.И.Л.А се отлага за нова дата – събота, 17 февруари 2024. Очакваме ви в зала С.И.Л.А в Пловдив на новата дата.

Всички закупени билети ще важат без заверка. Извиняваме се за неудобството!

За тези от вас, за които новата дата не е възможна – срок за възстановяване на суми: 10.02.2024г. Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.!

„Най-големите хитове на легендарната шведска четворка ABBA ще звучат на 17 февруари 2024 в Пловдив. ABBA REAL BAND има 35 супер успешни концерта в цяла Европа в препълнени зали и за първи път ще гостува пред пловдивска публика. Ела на концерта ABBA REAL BAND в Комплекс СИЛА Пловдив, за да се заредим с позитивна енергия и любимата музика на ABBA!

Разбира се, погрижили сме се за уникална атмосфера с пенливо вино за Welcome Drink за всеки един гост и специална златна изненада от Goto Jewellery and Diamonds и Ивелин Попов (капитан на Ботев (Пд) за късметлии, в края на вечера! *ВАЖНО! Пази и носи своя билет до края на концерта. Победителят в играта ни ще бъде изтеглен в края на концерта, на случаен принцип, по номерата на местата в залата.“

2,644 total views, no views today