Начало Актуално ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! Във връзка с чл.5, ал.2 и ал.3, т.1 от Наредбата за финансиране на инициативи в сферата на културата и параметрите на бюджета за културни дейности през 2019 г.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! Във връзка с чл.5, ал.2 и ал.3, т.1 от Наредбата за финансиране на инициативи в сферата на културата и параметрите на бюджета за културни дейности през 2019 г.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Във връзка с чл.5, ал.2 и ал.3, т.1 от Наредбата за финансиране на инициативи в сферата на културата и параметрите на бюджета за културни дейности през 2019 г., Комисията, назначена със заповед № 19оа2128/04.09.2019г. на Кмета на община Пловдив, взе решение по Компонент 1 „Фестивали и значими събития“ да бъде разпределена сумата от 818 125лв.
Списъкът на класираните проекти завършва с изчерпване на определената сума. В съответствие с разпоредбите на чл.13, ал.4 комисията изготви и списък на резерви, като в него са включени проекти, събрали изискуемия минимум от 35 точки.
Проектите с по-малко от 35 точки не са включени в крайното класиране.
Кандидатите за финансиране, чиито проекти са включени в списъка с класираните, но комисията е направила редукция на определени разходи по бюджетни дейности, са длъжни в двуседмичен срок до 17.15ч. на 18 ноември 2019г. (понеделник) писмено да потвърдят пред комисията, че ще реализират проекта, съобразно новите финансови условия и да представят актуализиран бюджет.
Писменото потвърждение и бюджетът може да бъдат входирани на хартиен носител в деловодството на Община Пловдив ( пл. „Ст. Стамболов“№1) или подадени на електронен адрес: [email protected], ако са подписани с електронен подпис.
При отказ на някой от класираните кандидати ще бъде предложено финансиране на проекти от Списъка с резерви по реда на класиране при определените от комисията финансови условия.
Одобрените проекти ще бъдат включени в Календара на културните събития на Община Пловдив за 2020г., който ще бъде внесен за утвърждаване от Общински съвет – Пловдив.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ДЕЙНОСТТА НА КОМИСИЯТА, НАЗНАЧЕНА СЪС ЗАПОВЕД № 19ОА2216/11.09.2019Г. НА КМЕТА НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ, ЗА ОЦЕНКА НА ПРОЕКТИ ПО НАРЕДБАТА ЗА РЕДА И УСЛОВИЯТА ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ИНИЦИАТИВИ В СФЕРАТА НА КУЛТУРАТА, ЧАСТ ОТ КАЛЕНДАРА НА КУЛТУРНИТЕ СЪБИТИЯ НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ ЗА 2020 ГОДИНА

4,590 total views, no views today