Начало Младежки дейности Да рисуваме заедно за шеста поредна година!

Да рисуваме заедно за шеста поредна година!

„Drawing Day – България – да рисуваме заедно!“  ще се проведе за шеста поредна година в над 14 града на страната /и в над 30 групи/. Plakat-primeren-3-Drawing-Day-06-06-2015--Plovdiv Организатори на инициативата са Община Пловдив, дирекция „Спорт и младежки дейности“ и младежите от Център за работа с доброволци

към РНБ „Иван Вазов” и техни партньори са Лайънс клуб „Филипополис“ и Лео клуб-Пловдив. Ръководи се от Пловдив и всяка година творим над важна тема. Сега ще се включим и в международния конкурс „Нарисувай увреждане”. На посочения имейл [email protected] ще бъдат качени, като снимки, рисунките на участниците.

На 06.06.2015 г. /събота/ ще рисуваме в Пловдив – Цар Симеоновата градина, до Пеещите фонтани, от 10:00 до 12:00 часа и ще наредим заедно  импровизирана изложба между дърветата.

Зам.-кмет г-н Петър Зехтински „Спорт, младежки дейности и социална политика“ ще присъства на закриването и ще раздаде награди на участниците.
ВХОД: СВОБОДЕН за всички, които обичат да рисуват!!!
Да си направим един прекрасен празник – рисувайки ЗАЕДНО с приятели, близки и непознати!!!

Това е ден, в който можеш да покажеш на другите, че вярваш в уменията си да създаваш красота, да споделяш и да се чувстваш свободен, а това дава надежда за по-добро бъдеще.

www.facebook.com/drawingdayBG

www.studiotreasures.blogspot.com                www.facebook.com/zaednovbibliotekata

8,374 total views, no views today