Начало Актуално Демонстративният отбор на World Taekwondo със зрелищно шоу на Античния театър тази вечер

Демонстративният отбор на World Taekwondo със зрелищно шоу на Античния театър тази вечер

t1

03.08.2022

Тази вечер от 20 часа на Античния театър ще се качат 25 професионални състезатели по таекуондо, които пристигат специално в града на тепетата, за да покажат зрелищна демонстрация на корейското бойно изкуство. Демонстративният отбор на World Taekwondo е част от посланиците на този вид спорт по света. Тази година към него се присъединяват и 10 български състезателя, които ще видим на уникалното събитие.

По време на шоуто професионалистите ще покажат различни акробатични техники, също и т.нар. сценичен бой. Събитието е с вход свободен. Специален негов гост ще бъде и председателят на Световната федерация по Олимпийско таекуондо д-р Чънгуон Чо.

Тимът на World Taekwondo е съставен от професионални състезатели по таекуондо, които смаяха американската публика и със „златен бутон“ станаха финалисти в американския формат на „Got Talent“. Отборът е съставен от избрани в жестоката конкуренция на милиони спортисти в Южна Корея, където таекуондо е национален спорт, историческо наследство и забележителност.

 

1,800 total views, no views today