Начало Пловдив днес Александър Държиков откри Деня на кариерата в Техническия университет

Александър Държиков откри Деня на кариерата в Техническия университет

Заместник-кметът на Пловдив инж. Александър Държиков присъства на откриването на Деня на кариерата в пловдивския филиал на Технически университет – София. От името на общината и кмета инж. Иван Тотев той поздрави организаторите и участниците в четвъртото издание на форума, в който се представят над 40 компании.

 „Българското обществото и бизнесът днес имат нужда от компетентни и мотивирани специалисти. Вие, студентите от Техническия университет, имате предимството да получават модерно образование от квалифицирани преподаватели, да използвате развитата материална и техническа база, да се обучавате в съответствие с европейските стандарти.

 Но освен това вие имате нужда да се запознаете с условията и изискванията на бизнеса, на компаниите, в които утре ще работите и ще се развивате професионално. Използвайте възможностите, които ръководството и фирмите ви дават с провеждането на Деня на кариерата“ – заяви в приветствието си инж. Александър Държиков. Той допълни, че Община Пловдив адмирира подобни инициативи и само преди броени дни е била съорганизатор на първия регионален панаир на работата, вследствие на който в администрацията започват стаж 240 младежи.

7,582 total views, no views today