Начало Актуално Започва Международен младежки фестивал „Действай и въздействай“

Започва Международен младежки фестивал „Действай и въздействай“

International-Youth-Festival

27.05.2022

В първия уикенд на месец юни /на 4 и 5/ в ОП „Младежки център Пловдив“ ще се състои Международен младежки фестивал „Действай и въздействай“. В  двата дни между 09:30 и 19:30 ч.  посетителите на Гребна база ще имат възможността да разгледат изложение, подготвено от младежки и доброволчески организации на национално и международно ниво. Едновременно с това обучителни сесии в сферата на младежката работа, изкуството, образованието и социалните дейности, ще бъдат провеждани в залите и откритите пространства на Центъра. Събитието ще включва и различни демонстрации и развлекателна програма.

За повече информация относно организациите и програмата следете Facebook събитието в страницата на Младежкия център. Участието в неформалните сесии е безплатно, необходима е само регистрация тук: https://forms.gle/CN1A2HEa2VgK36ZH6. Може да се включи всеки, който иска да обогати познанията си и да подобри различни умения по темите, както и да разгледа изложението.

Събитието се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014- 2021 г.

1,747 total views, no views today