Начало Актуално Заради литийното шествие по случай Богоявление въвеждат временна организация на движението

Заради литийното шествие по случай Богоявление въвеждат временна организация на движението

bogoyavlenie

05.01.2024

Заради литийното шествие по случай големия християнски празник Богоявление  на 6 януари (събота) се въвежда временна организация на движението, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

От 12:00 до 14:00 ч. ще се спира преминаването на пътни превозни средства – с изключение на автобусите от масовия градски транспорт, по улиците „Криволак“ и „Железарска“, както и в западното платно на бул. „Цар Борис III Обединител” в отсечката от ул. „Патриарх Евтимий” до бул. „Шести септември“.

Ограничава се също движението на автомобили в участъка на бул. „Цар Борис III Обединител” от кръстовището с бул. „Шести септември” до бул. „България”, както и по бул. „Марица-юг” – от кръстовището с ул. „Никола Войводов” до бул. „Цар Борис ІІІ Обединител“.

Организацията и контролът на движението на пътните превозни средства, както и охраната на събитието, ще се осъществяват от Областната дирекция на МВР. Шофьорите на  градските автобуси са предупредени да  карат бавно и внимателно.

3,674 total views, no views today