Начало Актуално Звезди актьори и музиканти страдат от „Мелофобия“ в Пловдив

Звезди актьори и музиканти страдат от „Мелофобия“ в Пловдив

1

24.11.2022

Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Иван Велчев, Николай Воденичаров – Никеца и Мирослав Иванов представят един много музикален спектакъл за хора, които мразят музиката

 

„Ще се смеете и ще пеете!“, твърдят участниците в премиерната комедия „Мелофобия“-  Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Иван Велчев, Николай Воденичаров – Никеца и Мирослав Иванов на 6 декември в Дом на културата „Борис Христов“ – Пловдив от 19:00 часа.

Звездният състав обещава да зареди публиката със своята лудост, гениални откровения, хубава музика и дръзки предложени, а Никеца да почерпи от сцената за Никулден.

Спектакълът “за хора, които мразят музиката” е наситен с хитови песни в стил рап, хард рок, естрада, стари градски песни, класическа музика и дръзки аранжименти на няколко знакови песни за рока, поп-фолка и други.

Милица Гладнишка и Цветелина Цветкова (авторката на „Лейди Гергана“ и „Зелената жилетка“) са създали текста по действителни случаи, а музиката и аранжиментите са на Мирослав Иванов – един от музикантите в „Обичайните заподозрени“ и Иван Велчев – официалният глас на Бъгс Бъни за България.

Режисьор на спектакъла е Цвети Пеняшки, който си партнира като Пилат с Никеца в супер хита „Исус Христос Суперзвезда“, а художник е Мариета Голомехова, позната на пловдивчани със сценографията на „Вграждане“, „Аз, Сизиф“, „Мария от Буенос Айрес“ и „Исус Христос Суперзвезда“.

Дали страдате от мелофобия или напротив, влюбени сте в музиката, ще откриете в смях до сълзи заедно с актьорите, които търсят магически музикален компас. Едно е сигурно – дълго време след спектакъла ще продължавате да си пеете, обещава Милица Гладнишка.

Билети за премиерата на „Мелофобия“ в Пловдив се продават онлайн на eventim.bggrabo.bg, каса „МаскАрт“ в Дом на културата и всички билетни каси в мрежата на Ивентим.

3,306 total views, no views today