Начало Младежки дейности Изложба под надслов „ПРОвокирай се с ПРОфесия” по повод Европейската седмица на младежта 03 – 09.05.2015

Изложба под надслов „ПРОвокирай се с ПРОфесия” по повод Европейската седмица на младежта 03 – 09.05.2015

Untitled-1На 09.05.2015 год. /събота/ – Ден на Европа, от 11:00 часа на Римския стадион в Пловдив ще се състои официално откриване на изложба под надслов „ПРОвокирай се с ПРОфесия” по повод Европейската седмица на младежта – 03-09.05.2015 год. Изложението цели представяне на провокативни снимки от различни сфери на трудовата заетост с информация за нужните умения за конкретната професия и местата, на които те могат да бъдат придобити.

Минути преди да бъде даден официален старт на изложбата е планиран флашмоб, който ще се реализира със съдействието на Хора на пловдивските момчета.

В периода 03-08.05.2015 год. изложбата ще посети 4 училища на територията на града, сред които „Професионална Гимназия по хранителни технологии и техника”, „Професионална Гимназия по електроника и електротехника”, СОУ „Св.св. Кирил и Методи “ и СОУ „Константин Величков“.

Събитията се организират от Младежки информационно-консултантски център Пловдив /МИКЦ Пловдив/ и Национален Алианс за работа с доброволци /НАРД/.

Партньори на инициативите са: Община Пловдив, Национална програма за младежта към Министерство на младежта и спорта,  Център за развитие на човешките ресурси, Програма Еразъм +.

Повече информация може да бъде намерена на: http://europa.eu/youth/eyw/country/70/event_bg

7,559 total views, no views today