Начало Актуално Йорданка Христова се присъединява към култовото шоу „Направихте ме на луд“ на Летния театър

Йорданка Христова се присъединява към култовото шоу „Направихте ме на луд“ на Летния театър

1„Направихте ме на луд!“ – това не е театър, това е театрална комик терапия, която пловдивчани ще видят на 26 август 2020 г. от 20:30 ч. на Летен театър „Бунарджик“.

Режисьор е Богдан Петканин. Участват комиците Руслан Майнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Павел Иванов, Рада Кайрякова и Тихомир Благоев.

Специален гост – участник в представлението в Пловдив ще бъде голямата българска звезда Йорданка Христова, която ще изпее и няколко свои песни.

Ролята на Йорданка Христова в „Направихте ме на луд“ й допада адски много.
„Те ще полудяват, аз ще ги уравновесявам. Ще имам тежката задача да ги върна към реални живот. Ще пеем много в постановката“, разказва Данчето Христова.

Хумор, музика, песни…В „Направихте ме на луд!“  ще видите миниатюри от „Сляпата любов“, „Той пропя“, „Половин жена“, „Тя пропя“, „Фокусите на фокусника“, „Тя му дойде“, „Война и мир“, „Стар струг за млада гайка“.

Този спектакъл би могъл да се казва „Който оцелее нека разкаже“, също така „Те толкова си могат“, както и „Играещи в просото“, а защо не „Те не могат да ни спрат“, а също така „И повече и пак, смях под похлупак“, и „50 нюанса на открито“.

Едно е сигурно. Ще има много, много смях! Билети се продават на билетна каса „МаскАрт“ в Дом на културата „Борис Христов“.

Телефон за информация: 0898984338 / 0894611188

 

4,276 total views, no views today