Начало Актуално Кметът Здравко Димитров получи благодарствено писмо от Националното сдружение на общините

Кметът Здравко Димитров получи благодарствено писмо от Националното сдружение на общините

Кметът Здравко Димитров получи благодарствено писмо от Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/ по повод участието му във форум „Партньорства за развитие и инвестиции“. Събранието се състоя в рамките на 19 до 21 септември 2021 г. като част от Годишната среща на българските местни власти.

По време на форума кметът Здравко Димитров представи един от най-мащабните проекти в областта на културата в страната – Голямата Базилика на Филипопол. Проектът бе определен  и като една от най-успешните инвестиции в областта на публично-частното партньорство от Нанси Шилър, президент на Фондация „Америка за България“.

„Вашето умело включване и споделянето на наистина уникалния проект за Епископската базилика на Филипопол даде ценна и полезна информация как устойчиво и в партньорство с местната общност не само да социализираме, а и да печелим от богатото културно-историческо наследство на нашите общини. Това направи форума интересен и ефективен, и допринесе в голяма степен за цялостния успех на Годишната среща“, гласи благодарственият адрес към градоначалника.

1,650 total views, no views today