Начало Пловдив днес Кметът Иван Тотев откри обновената ЦДГ „Весела”

Кметът Иван Тотев откри обновената ЦДГ „Весела”

Само за 18 дни ЦДГ „Весела” е санирана. Обновената сграда откриха кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на район „Северен” инж. Ральо Ралев.

 82 хил. лв. от Специализирания общински фонд са отпуснати за ремонтните дейности, които бяха така организирани, че не попречиха на нормалния учебен процес.

 Санирането е много важна част от модернизирането на общинската инфраструктура  не само в детските градини и учебните заведения, а и в другите общински сгради, подчерта инж. Тотев. Той припомни, че в 28 детски градини и училища през лятото ще бъдат изпълнени мерки за енергийна ефективност по фонд „Козлодуй”.

 11 от тези обекти са в район  „Северен”, отбеляза инж. Ралев. Изключително съм горд и щастлив от случващото се през последната година и половина благодарение на инж. Иван Тотев, който отделя внимание на дълго пренебрегвания от предишни управленци район, допълни Ральо Ралев.

 Според кмета на Пловдив досега историята на града не помни такава мащабна дейност в реновиране на общински имоти за толкова кратък период от време.

 Своята благодарност към инж. Тотев и инж. Ралев изказа директорката на ЦДГ „Весела” Тодорка Пенкова, а децата от градината зарадваха многобройните гости на тържеството със своите песни и танци.

6,471 total views, no views today