Начало Младежки дейности Конкурс „Най-добър млад предприемач на град Пловдив“

Конкурс „Най-добър млад предприемач на град Пловдив“

най-добар млад предприемач (7)Кой е следващият най-добър млад предприемач обсъди по време на среща с ученици и студенти от Националната търговска гимназия и Университета по хранителни технологии заместник-кметът „Спорт, младежки дейности и социална политика“ Георги Титюков. За осма поредна година Община Пловдив провежда конкурса между младежи на възраст от 18 до 33 години и търси най-предприемчивия от тях. Тази година срокът за подаване на бизнес плановете в деловодството на Общината на пл. „Стефан Стамболов“ №1 е до 20 Януари 2017 година. Могат да участват както физически лица, така и фирми.

“Надпреварата се провежда на два етапа. Участниците ще имат възможност да защитят своите идеи пред комисия, съставена от представители на студентските съвети, на IT сектора, на журналистическата гилдия, общественици, преподаватели,“ обясни Георги Титюков. Той уточни, че през годините над 65% от спечелилите са успели да надградят своя бизнес проект и да го превърнат в успешно доходоносно занимание.

На втория етап ще отидат младежите с десетте най-добри бизнес идеи, които ще се опитат да отново да убедят журито защо техният план е най-успешен.

Наградите и тази година са 7000 лева за първо място, 4000 лева за второ, а по 2000 лева ще отидат при двамата участници, класирали се на двете трети места. За някои от кандидатите са предвидени и поощрителни награди – езиков курс, радио реклама и други, като всички ще получат изненади.

Победителите ще станат ясни на официална церемония по награждаването през месец март догодина. Конкретните условия и насоки за кандидатстване всички желаещи могат да прочетат в сайта на Община Пловдив - http://bit.ly/2e7BoVU, както и на телефони 032/276 984032/276 985 – Дирекция „Спорт и младежки дейности“.

18,405 total views, no views today